Fiaskoterapi

Foredrag med Lise Jul

Den 17. september klokken 13 i Den gule Dør

Fiaskoterapi? At turde fejle er vejen til vækst
Mange psykiatribrugere er bange for det, der udfordrer her og nu.
Men burde måske være bange for andet: At man er 92, dør og ikke har at turde noget som helst!
Udsæt dig for det du er bange for i små portioner, og find ud af, at det at fejle måske ikke er en dårlig ting, men derimod vejen til vækst!
De dygtigste fodboldspillere er også dem, der brænder flest skud mod mål.
Det er altså bedre at prøve sig af, og få sejret og få erfaringer – end det modsatte?!

Lena Løbner kommer til Køge Bibliotek

Den 24. september er vi i Lap Køge og Omegn stolte over at kunne præsentere Lena Løbner på Køge Bibliotek. Det er et PR baseret program, der skal gøre især potentielle lapmedlemmer klar over at vi eksisterer. Dog er alle nuværende medlemmer samt folk fra de forskellige væresteder velkomne ligeså. Den gule Dør er ligeledes repræsenteret, idet vi henvender os til de samme borgere. 

Programmet forløber fra klokken 13.00 til klokken 16.00. Musikken med Lena Løbner foregår fra klokken 14.00 til klokken 15.00. Der vil være kaffe og småkager på stedet ligeså. Der vil være forskellige materialer fra Lap, som giver information om de forskellige udfordringer, som mange af os har. 

Alle er velkomne og arrangementet er gratis.

 

Lena Løbner spiller på guitar og synger klangfulde, rytmiske, følelsesmæssige og blide numre. Hun har tidligere underholdt på psykiatriske afdelinger og derved hjulpet lytterne gennem hendes musik.

Gå en tur

Foredrag med Sax den 1. oktober klokken 13 i værestedet Den gule Dør, Sygehusvej 25B i Køge

Gå en tur hvor du bor. Gå en tur i byen. Gå en tur  i skoven. Gå en tur  ved stranden. Gå en tur fra sofaen hen til TVet.
Gå en tur til bussen. Gå en tur til næste stoppested. Gå en kort tur. Gå en lang tur.

Kort og godt gå en tur.

Der er mange fordele ved at gå en tur. Det kommer vi nærmere ind på i foredreaget.

Bier

Dan Koch er ambassadør for de vilde bier i Danmark.

Tirsdag den 8. oktober klokken 10 vil han holde et foredrag om bier på værestedet Den gule Dør, Sygehusvej 25B i Køge

Medlemsmøde (Bowling og spisning)

Den 16 oktober vil der være bowling og spisning i Ravnsborghallen i Køge. Under spisningen vil Lap Køge og Omegn udlevere et blad hvori der er både tekst og billeder fra året der gik. Dette vil kunne bringe snakken videre omhandlende hvad vi har brugt tiden på det sidste års tid. Vi regner med her at få snakket og få inspiration til hvad vi skal til næste år, 2020. Der vil blive hængt opslag op når vi ved nærmere om dette arrangement. Dertil vil det blive sendt ud til medlemmerne.